fbpx

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

A tudományos kutatások az elmúlt évtizedekben megállapították, hogy sejtjeinket, szerveinket mágneses tér veszi körül, amely megvédi a szervezetet a környezetben fellelhető mágneses terek káros hatásaitól. Az emberi tevékenység fokozott elektromágneses szennyezést (elektromágneses szmogot) okoz, mely napi ártalmai összeadódhatnak és rossz közérzethez, nyakmerevséghez, mellkasi fájdalomhoz, memóriazavarhoz, fejfájáshoz, pulzusszám- és vérkémiai változásokhoz, emésztési és keringési problémákhoz vezethetnek.

Olvasson róla bővebben

Az elektromágneses szmogról azt is feltételezik, hogy gátolja az agy elektomágneses jeleit a sejtek felé, ezáltal aláásva a szervezet autóimmun rendszerét. Megbetegedések (gyulladások) esetén a sejtek illetve a szervezet mágneses tere megsérül, melynek következtében a szervezet öngyógyító mechanizmusa károsul, lelassul.
A mágnesek gyógyító hatása abban rejlik, hogy helyreállítja a sérült mágneses teret, illetve a gyógyulás ideje alatt fenntartja azt. A mágnesek segítségével a vér magas vastartalmú hemmoglobinján keresztül a vér áramlása felgyorsulhat, melynek következtében a sérült, beteg testrészhez, szervekhez az oxigénnel telt vér hamarább jut el és így lerövidülhet a gyógyulási idő. A mágneses terápia csökkenti a test különböző pontjain fellépő fájdalmakat, ellazítja a merev izmokat és gyorsítja a szervezet természetes öngyógyulási folyamatát.
– Szívritmus szabályzót használó személy nem alkalmazhatja a mágneseket!

Elfogyott

MÁGNESES TERMÉKEK

Hajlékony mágnestapasz

2 600 Ft

MÁGNESES TERMÉKEK

Mágneses golyó

800 Ft

MÁGNESES TERMÉKEK

Mágneses golyó

1 400 Ft

MÁGNESES TERMÉKEK

Mágneses masszírozó kefe

2 500 Ft

MÁGNESES TERMÉKEK

Mágneskorong-Attila korongja

5 500 Ft
Elfogyott

MÁGNESES TERMÉKEK

Testmágnes 800 gauss

1 200 Ft
Elfogyott

MÁGNESES TERMÉKEK

Testmágnes-9000 gauss

5 800 Ft