fbpx

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

A BradoChem Kft. a Bradoline cégcsoport tagjaként 2009. novemberében alakult azzal a céllal, hogy az ugyancsak Bradoline cégcsoport tulajdonába tartozó Florin Zrt. által már több mint 30 éve gyártott fertőtlenítőszerek kizárólagos forgalmazója legyen Magyarországon, és a környező országokban.
A hazai fertőtlenítőszer piacon már jól ismert Brado termékcsaládot egy professzionális, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező csapat képviseli a jövőben, így a Florin Zrt.-nél meglévő szakmai tudás, illetve a profi kereskedelmi képviselet együttes munkájával egy tradicionális magyar termékcsaládot tudunk a felhasználók figyelmébe ajánlani.
A BradoChem Kft. által forgalmazott Brado termékcsalád fejlesztése folyamatos, ma már nyugodtan kijelenthető, hogy a higiéniai színvonalat tekintve felzárkózott a jelenlegi piacvezető termékek közé. A termékek rendelkeznek a forgalmazáshoz, és gyártáshoz szükséges összes engedéllyel, szakvéleménnyel, támogató ajánlásokkal. A megfelelő szakmai színvonalhoz kötelezően hozzátartozó csomagolástechnikai fejlesztések is megtörténtek, aminek eredményeképpen az egészségügyi intézmények által megszokott és megkövetelt felhasználói tulajdonságok a termékek csomagolásában érvényesülnek.