Adatkezelési Tájékoztató

A Konzunion-Akupunktúra Online Bt. a személyes adatokat a személyiségi jogok teljes figyelembevételével kezeli. Kérjük, olvassa el az adatkezelésről szóló részletes ismertetőt!

A személyiségi jog és az adatok biztonsága

A Konzunion-Akupunktúra Online Bt. tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat.

A portál megtekintéséhez általában nem szükséges személyes adatok megadása, egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban szükségesek lehetnek olyan információk is, amelyek személyiségi jogokat érintenek.

Ezeknek a célja leggyakrabban inkább statisztikai jellegű, míg egyes esetekben a felhasználók egyértelmű azonosítására szolgálnak. A személyes információk megadásakor – például megrendelők kitöltése, fórum oldalon hozzászólás, Orvos/Természetgyógyász adatbázisba regisztráció – a Felhasználók beleegyeznek abba, hogy adataikat a kért szolgáltatás teljesítése érdekében azonosításukra felhasználjuk. A Konzunion-Akupunktúra Online Bt. a birtokába került személyes adatokat csak és kizárólag a látogató által azok megadásakor ismert célra használja, más, harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetővé, azokat elkülönítve és titkosítva tárolja.

A regisztráció további feltételei

A Konzunion-Akupunktúra Online Bt. oldalain tilos minden olyan magatartás, amely ellenkezik a hatályos magyar vagy Uniós jogszabályokkal. A Konzunion-Akupunktúra Online Bt. jogosult a portál és a felhasználók tevékenységének figyelemmel kísérésére és szükség esetén a jogsértő, vagy nem odaillő tevékenység (bejegyzés, hozzászólás, stb.) törlésére.

A Konzunion-Akupunktúra Online Bt. fenntartja a jogot, hogy bárkinek a bejegyzett tagságát, regisztrációját felfüggessze, aki a leírtakkal össze nem egyeztethető módon jár el. A Konzunion-Akupunktúra Online Bt. jogosult az üzleti érdekeit sértő, illetve a leírtakkal összeegyeztethetetlen információt, adatot előzetes figyelmeztetés nélkül eltávolítani oldalairól. A Konzunion-Akupunktúra Online Bt. nem vállal felelősséget az oldalain megjelent információkkal, illetve bármilyen az oldalai látogatásából eredő egyéb káresetre vonatkozóan.

A regisztráció által a Felhasználó automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a megadott e-mail címre bizonyos időközönként hírleveleket küldjön ki Konzunion-Akupunktúra Online Bt.

Kérjük, csak akkor regisztráljon oldalunkon, ha a fentiekkel egyetért!