fbpx

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

A BODE Chemie Európa egyik vezető fertőtlenítőszer gyártója, amely modern és felhasználó-orientált fertőtlenítő- és bőrápoló szereket kínál. Az 1924-ben családi vállalkozásként alakult BODE cég napjainkra a higiéné egyik vezető szakértőjévé nőtte ki magát a globális Beiersdorf AG csoport leányvállalataként. Nagy tapasztalat, innováció és piacközelség jellemzi a BODE cég több, mint 75 évre visszatekintő történetét.
1965-ben a BODE orvostudományi történelmet írt a Sterillium® elnevezésű, alkoholos kézfertőtlenítő szer kifejlesztésével. Az azonnal használható és ugyanakkor rendkívül hatékony szert úgy tervezték meg, hogy a felhasználók igényeit maximálisan kielégítse. Ez volt sikertörténet kezdete, és ma a Sterillium® még mindig a N°1 az alkoholos kézfertőtlenítő szerek között.
A HARTMANN CSOPORTOT 1818-ban, az iparban úttörőnek számító Ludvig von Hartmann hívta életre, amikor megvásárolta a Meebold fonoda tulajdonjogát. Fia id. Paul Hartmann később megalapította a Paul Hartmann Fehérítő és Textilfestő üzemet, amely segítségével forradalmasította a sebkezelésre előállított kötszerek gyártását.
HARTMANN Magyarországon
Bár cégünk Magyarországon 1997. november 1-én alakult, mégsem tekinthető új vállalkozásnak, hiszen egyesíti a multinacionális Paul HARTMANN AG. és a Magyarországon több mint 100 éves múltra visszatekintő RICO Kötszerművek szaktudását és tapasztalatát. A két patinás cég nevével fémjelzett vállalatunk a magyar egészségügy és fogyasztási cikk piac részére egyedülállóan széles és jó minőségű választékot kínál az egyszer használatos egészségügyi és higiéniás termékek körében.

FERTŐTLENÍTŐ KÉSZÍTMÉNYEK

Bacillol® 30 Sensitive törlőkendő

6 900 Ft

FERTŐTLENÍTŐ KÉSZÍTMÉNYEK

Bacillol® AF-Felületfertőtlenítő szer

6 500 Ft9 800 Ft
5 600 Ft6 200 Ft

FERTŐTLENÍTŐ KÉSZÍTMÉNYEK

Cutasept®-F Bőrfertőtlenítő szer

1 400 Ft4 800 Ft
1 200 Ft37 000 Ft