fbpx

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

A fül-, testgyertyázás egy egyszerű, természetes gyógymód

A módszerét már olyan ősi kultúrák is ismerték, mint pl. az ókori egyiptomiak, kínaiak, de az észak-amerikai indiánok és szibériai népek sem felejtették el és mindmáig alkalmazzák ezt az ősi gyógymódot.

Olvasson róla bővebben

A gyertya általában természetes textíliából (pamutvászon esetleg lenvászon) készül, amit méhviaszba, viaszkeverékbe mártanak. A gyertya hatását különféle természetes hatóanyagokkal, pl. illóolajokkal lehet növelni, Ilyenkor a gyertya belső felületét impregnálják, vagy a merítő viaszba adagolják az illóolajat, egyéb hatóanyagot.
A hatásmechanizmusa a következő jótékony részfolyamatok együtteséből áll össze egységes egésszé:
– hőhatás,
– hatóanyagokat tartalmazó füstgázok, gőzök keletkezése,
– enyhe vákuum képzése,
– mikró rezgések,
– bioenergetikai hatás.
A test-, fül- és csakra gyertya alapanyaga és formája azonos, a méretük különbözik, a test-, csakra gyertya valamivel nagyobb, hosszabb ideig ég. A fülgyertyát, ahogy a neve is mutatja, a fülbe helyezve használjuk, a testgyertyát pedig akár a köldökben akár a test egyéb pontjain (akupunktúrás pontok, meridián pontok) alkalmazhatjuk.
A gyertyázás egy rendkívül megnyugtató és relaxáló folyamat. SOHA NEM FÁJHAT! Ha mégis bármilyen kellemetlenség vagy fájdalom jelentkezik a kezelés során, azonnal hagyja abba a gyertyázást.
Nem javasolt a gyertyázást önmagunkon végezni, mert nehezen kivitelezhető. Mindig kérjen meg egy segítő személyt, aki elvégzi a kezelést. A segítő személy gyújtja meg a fgyertyát, a megfelelő helyre illeszti, és a gyertyatestet az égés során a megfelelő pozícióban tartja.

Vigyázat a nyílt láng tüzet okozhat, mindig készítsen elő egy pohár vizet, hogy elolthassa a gyertyát!
A gyertya használata nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. Leírásaink nem tekinthetők egészségügyi szaktanácsadásnak. Egészségének megőrzésével, esetleges betegségével kapcsolatosan kérdezze meg kezelőorvosát, szakorvosát, gyógyszerészét.

TERÁPIÁS GYERTYÁK

Naturhelix BIO fülgyetya

1 300 Ft

TERÁPIÁS GYERTYÁK

Naturhelix Csakragyertya

4 500 Ft

TERÁPIÁS GYERTYÁK

Naturhelix Fülgyertya

4 200 Ft

TERÁPIÁS GYERTYÁK

Naturhelix Testgyertya

4 200 Ft