fbpx

1–12 termék, összesen 16 db

Hagyomány és a tudomány találkozása, immár 20 éve!
Az eredeti koncepciót Dr. Chen Zhen, Ph.D. fejlesztette ki az 1990-es évek elején. Dr. Chen, aki nem csak az orvostudományok kandidátusa, de hagyományos kínai orvoslási képzésben is részesült, életcéljául tűzte ki, hogy tudományos kutatásokkal modernizálja a hagyományos gyógykészítményeket, és megismerteti azokat az európai fogyasztókkal.
Klinikai orvosként a 80-as évek végén érkezett Közép-Európába. Magyarországi munkája során azt figyelte meg, hogy pácienseinek még enyhe gyengélkedésre is nagyon erős szintetikus gyógyszereket írtak fel. Ezek nemcsak súlyos mellékhatásokkal jártak, de gyakran a szükségesnél többet is kellett költeniük betegeinek. Hazájában az orvosok szívesebben ajánlottak ilyenkor gyógynövényeket vagy táplálékkiegészítőket gyógyszerek helyett. A kínai gyógyászat az „egészség” és a „betegség” mellett számon tartja a kettő közti átmeneti, modern eszközökkel még nem kimutatható, „még nem beteg, de már nem egészséges” állapotot is, amelyet fáradtság, levertség, ingerlékenység, rossz közérzet jellemez. Ilyenkor a súlyos betegségek kialakulása könnyen megelőzhető megfelelő táplálkozással és étrend-kiegészítők fogyasztásával. Ekkor Dr. Chen-nek olyan gyógynövények jutottak eszébe, amelyeket hazájában már évezredek óta kiváló hatással fogyasztanak hasonló panaszokra és elhatározta, hogy azokat Európába is bevezeti.
Napjainkban, több mint 20 évvel később, Dr. Chen még mindig szívvel-lélekkel dolgozik a természetes eredetű eszközök és gyógynövények elterjesztéséért. Az új termékek létrehozásában azóta már számos tudósból, orvos és gyógynövény-szakértőből álló csapat is segíti. Az évek során több mint 100 terméket fejlesztett ki, melyek sikeresek mind itthon mind az EU más országaiban.

DR. CHEN PATIKA TERMÉKEI

Charan tea

850 Ft

DR. CHEN PATIKA TERMÉKEI

Charan tea kapszula

1 650 Ft

DR. CHEN PATIKA TERMÉKEI

Ginkgo Biloba + Lecitin kapszula

1 600 Ft

DR. CHEN PATIKA TERMÉKEI

Ginseng Magnézium Komplex kapszula

2 100 Ft

DR. CHEN PATIKA TERMÉKEI

Ginseng-Ginkgo-Zöld tea

650 Ft

DR. CHEN PATIKA TERMÉKEI

Haj-regeneráló sampon

1 350 Ft

GYÓGYHATÁSÚ TERMÉKEK

Hajregeneráló tea

610 Ft

DR. CHEN PATIKA TERMÉKEI

Herbal cure masszázskrém

1 500 Ft

DR. CHEN PATIKA TERMÉKEI

Mézes aszalt jujuba

800 Ft

DR. CHEN PATIKA TERMÉKEI

Panax Ginseng tea

720 Ft

DR. CHEN PATIKA TERMÉKEI

Polar Bear jegesmedve balzsamolaj

910 Ft

DR. CHEN PATIKA TERMÉKEI

Tigris tapasz

295 Ft