Jogi Nyilatkozat

Köszönjük, hogy információ szerzés céljából honlapunkat veszi igénybe. Azzal, hogy a honlapunk bármely oldalát használja, elfogadja az itt felsorolt feltételeket. A honlap szerkesztőinek joga van jelen jogi nyilatkozat módosítására. A módosítást követően a honlap használata a módosított szabályzat elfogadását jelenti.

Honlapunkat Ön mindenféle személyes adat kötelező megadása nélkül böngészheti. Vásárlás, Fórum használat, Orvos-terrmészetgyógyász adatbázisba történő jelentkezésre regisztrációra van szüksége.  A látogatók, felhasználók által megadott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezései szerint bizalmasan kezeljük, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve, hozzájárulás nélkül nem adjuk tovább.

Weboldalunk helyenként olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaz, amely más szolgáltatók oldalaira irányít. Mivel ezek az oldalak nincsenek az ellenőrzésünk alatt, ezért az oldalak tartalmáért semminemű felelősséget nem vállalunk.

A honlapunkon megjelenő tartalom kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Mivel a felhasznált források száma nagy, ezért a tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért nem tudunk garanciát és felelősséget vállalni.  Az oldalunkon olvasott tanácsok, információk felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségi körébe tartozik, az egészséget, életmódot érintő tanácsok tekintetében ajánlott a háziorvossal vagy más szakértővel való konzultáció.

A honlapunkon lévő információ tartalmazhat pontatlanságokat és nyomdai hibákat. Az oldalakon lévő információ időről-időre megújulhat, és néha elavult is lehet. Nem vállalunk felelősséget sem az ezeken az oldalakon lévő információk napra készen tartásáért, sem pedig annak elmulasztásáért. Fenntartjuk a jogot, hogy a weboldalunk bármely részét, bármely tartalmát bármikor módosítsuk, átdolgozzuk, illetve elérhetőségüket korlátozzuk vagy megszüntessük.

Nem tartozunk felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a lapok használatából, vagy használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.